Airco check

Om u optimaal te laten genieten van frisse lucht in uw auto, zorgen wij er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. En dat is zeker geen overbodige luxe!

U kunt zich voorstellen dat er nogal wat eisen worden gesteld aan de mechaniek en het onderhoud van uw aircosysteem. En dat is niet voor niets: een goed onderhouden aircosysteem loopt namelijk een lager risico op defecten. Dat betekent dat een goed werkende airco altijd en overal voor een aangename temperatuur zorgt in uw auto. En dat is niet alleen van belang in de zomer. Ook in de seizoenen waarin het niet noodzakelijk is om het interieur van uw auto te koelen, is een goed werkend aircosysteem een must. Dit zorgt er bijvoorbeeld bij beslagen ramen voor dat ze snel worden ontwasemd. Wij bieden u daarom de Airco Service aan.

4 redenen waarom uw airco een periodieke service verdient:

1. Comfort

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Opel heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

2. Veiligheid

Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Opel Airco Service controleren wij de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voeren wij vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven. Dit kan doordat we Opel ruilonderdelen gebruiken.

3. Hygiëne

Na verloop van tijd hopen zich vuil, bacteriën en andere micro-organismen op in uw airco. Tijdens de Airco Service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd.

4. Kostenbesparing

Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor onderhoud voor je auto.

Maak een afspraak