Banden

Voor uw eigen veiligheid en die van anderen moeten de banden van uw Opel in goede staat zijn. Bij elke bandenwissel controleren wij uw banden daarom nauwkeurig.

De conditie van het rubber, de profieldiepte, net als de bandenspanning moeten ook 100% in orde zijn. Met de juiste bandenspanning heeft u niet alleen een betere wegligging, maar ook een verminderde slijtage en een gunstig brandstofverbruik. Heeft u een vraag of wilt u graag dat wij uw bandenspanning of profieldiepte meten? Rij dan gerust even langs, bij ons bent u per slot van rekening aan het juiste adres voor uitgebreide informatie over de banden van uw Opel. Wij helpen u graag aan de beste autobanden voor een prijs die binnen uw budget valt. Of u nu zomer-, winter- of all-season-banden wenst.

Winterband versus zomerband

Elk seizoen stelt andere eisen aan banden. Bij hogere temperaturen heb je met zomerbanden een betere remweg en de minste kans op slijtage. Zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius zakt bieden winterbanden meer grip. Voor een optimale verkeersveiligheid laat u op tijd uw banden wisselen.

Opel Winterbanden Opel Zomerbanden
Winterbanden bieden meer grip onder 7˚C Zomerbanden remmen beter boven 7˚C
Winterbanden verkorten uw remweg onder 7˚C Zomerbanden slijten minder snel boven 7˚C
Verbeterde waterafvoer met winterbanden Verbeterde wegligging met zomerbanden

 

Afspraak maken

Maak een afspraak voor onderhoud voor je auto.

Maak een afspraak