Zomer/wintercheck

Zorg dat jouw auto goed is voorbereid op winterse omstandigheden, de winter vraagt namelijk meer van je auto. Opel Service vindt veiligheid geen luxe, maar een noodzaak. Daarom nodigen we je uit voor de Opel Zomer/Wintercheck. Deze service wordt je gratis aangeboden zodat je veilig de weg op kunt blijven gaan deze winter. Ideaal als u op wintersport of zomervakantie gaat.

Waarom de Opel zomer/wintercheck?

Koude winterse en warme zomerse weersomstandigheden zijn van invloed op je auto en de openbare wegen. Het is belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen in je auto goed blijven werken zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens de check wordt jouw auto uitgebreid gecontroleerd op 29 punten die cruciaal zijn voor je veiligheid.

Veilig op de weg

Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben. Deze checklist wordt met je besproken. Indien onderdelen toe zijn aan vervanging, dan kunnen deze snel en vakkundig worden vervangen. Uiteraard in overleg en met een heldere prijsopgave vooraf. Zo kan je weer veilig op weg en houd je grip op de kosten.

Wat wordt er gecheckt?

Tijdens de Opel Wintercheck wordt jouw auto uitgebreid gecontroleerd op 29 punten die cruciaal zijn voor je veiligheid.

Download checklist

Klaar voor de winter

Maak jouw auto winterklaar

Maak een afspraak